Skip to main content

We verbeteren graag de

akoestiek in uw ruimte.

Een goede akoestiek is voor iedere leef- en werkomgeving van groot belang. Er bestaan twee manieren om de akoestiek te verbeteren: dit kan door middel van akoestische absorberende werken en door akoestische isolerende werken. Bij absorberende werken wordt het geluid in de ruimte verbetert door een plafond, eilanden, baffels,… Bij isolerende werken wordt geluid vanuit een lokaal naar een ander lokaal of buiten zoveel mogelijk vermindert of gestopt. Op zoek naar de ideale partner om je akoestisch project tot een succesvol einde te brengen? S.G.M. helpt u graag verder met akoestische werken.

S.G.M. verzorgt uw

Akoestisch Absorberende Werken

Heeft u een ruimte in gebruik met slechte akoestiek? Worden conversaties hierdoor onverstaanbaar, zeker als er zich meerdere mensen in deze ruimte bevinden? Wij lossen dit op door een verlaagd plafond, maar ook door het monteren van akoestische collectoren of plafond-/wandpanelen, baffels,…

Verbetert nagalm-tijd

Onze geluidsabsorberende wand- & plafondoplossingen zorgen voor een goede geluidsabsorptie en zijn hierdoor geschikt voor het reduceren van nagalm in verschillende ruimtes.

Geluidsabsorberende plafonds

Verbeter uw ruimteakoestiek door middel van verlaagde, geluidsabsoreberende plafonds. Hiervoor bestaan oplossingen met akoestische eilanden en akoestische platen verlijmd tegen bestaande plafonds.

MEER OVER VERLAAGDE PLAFONDS
Rockfon Mono Acoustic

Wij zijn erkend plaatser van de Rockfon Mono Acoustic, het paradepaardje der plafonds. Dit is een naadloos en akoestisch absorberend plafond.

Logo Rockfon

Rockfon Mono Acoustic

1

Hoogwaardig plafond

Hoogwaardig akoestisch plafond dat de akoestische eigenschappen van steenwol koppelt aan het uitzicht van een egaal, naadloos plafond.

2

Oneindige mogelijkheden

Kan schuin, vlak, licht gebogen of als plafondeiland worden toegepast in diverse kleuren, waarbij technische elementen perfect kunnen worden geïntegreerd.

3

Renovatie en nieuwbouw

Geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

SGM - Akoestische werken - Rockfon Mono Acoustic
SGM - Akoestische werken - Rockfon Mono Acoustic
SGM - Akoestische werken - Rockfon Mono Acoustic
SGM - Akoestische werken - Rockfon Mono Acoustic
S.G.M. verzorgt uw

Akoestisch Isolerende Werken

Heeft u geluidsoverlast van de buren, voorbij razende treinen, een autosnelweg naast uw deur? Of speelt u een muziekinstrument? Wij hebben de oplossing voor u: akoestisch isolerende wanden, plafonds en vloeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, akoestisch isolerende materialen die geplaatst en afgewerkt worden volgens de regels van de akoestiek.

  • Box-in-box constructies
  • Akoestische voorzetwanden, plafonds, vloeren, scheidingswanden…
  • Om geluid van buitenaf te reduceren, zoals bijvoorbeeld van een drukke weg, een treinspoor, vliegtuigen, contactgeluiden in een appartement of overgangsgeluiden

Ontdek meer over onze akoestische werken.

CONTACTEER ONS